1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

LS COMPUTER INLERNET Termékpartner

alt

Teremtsen értéket vásárlásaival!

Previous
Következő

Partnereink

PDFNyomtatásE-mail

Stratégiai Partnereink:

Intel Corporation

Az Intel Corporation az 1970-es évek eleje óta működik Európában.A vállalatnál majdnem 12000 ember dolgozik a régióban,  A kutatás fejlesztésben 1000-et közelíti a jelentős technológiai fejlesztések száma.

 

Dell

A Dell több mint 26 éve segíti világszerte az országokat, közösségeket, ügyfeleket és embereket abban, hogy a technológia segítségével valóra válthassák álmaikat. Ügyfeleink tudják, hogy olyan technológiai megoldásokat nyújtunk nekik, amelyekkel többet érhetnek el, legyenek otthon, munkában, iskolában vagy bárhol a világban. Ismerje meg történetünket, célunkat és munkatársainkat ügyfélközpontú filozófiánk hátterében.

Samsung Electronics

Több mint 70 éves fennálása során a Samsung mindig is amellet kötelezte el magát, hogy jobbá tegye a világot. A Samsung jelenleg az élet számos területén jelen van, többek között az úttörő technológiák, a félvezetők a gyárak és felhőkarcolók építése, a petrokemikáliák, a divat, az orvostudomány, a pénzügyi szolgáltatások és a szállodaipar területén is. A válllatcsoport zászlóshajója a Samsung Electronics piacvezető az elektronikai termékek gyártásában és a digitális média terén.

 

Microsoft

Cégünk 1998 óta Microsoft OEM termék forgalmazó.
2011-ben pedig Minősített Szerviz Partneri státuszt szereztük meg.

Profi Szerviz Központ

Cégünk 1998 óta a Profi Szerviz Központ szerviz felvevő pontja.

Cégfilozófia

Függetlenségünkből adódó pártatlanságunkra és annak folyamatos biztosítására szerveződünk, nálunk valamennyi készülék egyformán magas színvonalú kiszolgálásban részesül. Cégünk több hazai és külföldi gyártóval, forgalmazóval áll folyamatos kapcsolatban mind a garanciális javíttatás, mind az alkatrészbeszerzés területén, azért, hogy nálunk mindig az ügyfél igényei állhassanak a középpontban.

 

 

 

Márkák

 

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Márkák